Горещи новини

Кървав Байрам в Пиринско

| 9:44

Пиянски сбивания окървавиха свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам, съобщават от struma.com.Два инцидента с пострадали вдигнаха на крак полицията в Гоце Делчев. Миналата нощ малко след 3 часа е подаден сигнал от дискотека „Gold Night Club“, собственост на Станислав Шапков, за сбиване между 2-ма от село Осиково и бармана на клуба. Нападателите били видимо пияни и нанесли зверски побой на бармана, който е с разрязано ухо и травми по главата.

Барът се намира на втория етаж и охраната не видяла случилото се, което станало буквално са броени минути. Единият от нападателите влязъл зад бара и с нож разрязал ухото на бармана.

Докато охраната се усети и барманът потърси помощ, побойниците избягали от мястото на инцидента, но час по-късно са арестувани и в момента полицаите от Гоце Делчев работят със задържаните Фикрет Джалев и Мусти Пиргов от село Осиково, общ. Гърмен.

Пак снощи след порядъчно количество алкохол се сбили двама братовчеди в хаджидимовското село Абланица. Конфликтът възникнал при игра на комар, скарали се и единият блъснал с всички сила другият на земята, при падането 42-годишен е пострадал сериозно. Той е в болница със счупени ребра.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!