Горещи новини

Куриоз на изборите! Кандидат за кмет не получи нито един глас

-18:32-Razloginfo.com

Куриозен случай в борбата за кметския стол в село Долистово, Община Бобов дол. В малкото населено място право на глас имат 212 души. От тях 166 са упражнили вот тази неделя, става ясно от протоколите на местната ОИК.Жителите на Долистово са имали далеч повече опции от други малки населени места, като там за доверието има са се съревновавали петима кандидати, съобщава TrafficNews.

Най-много гласове (51) е събрала Зоя Станимирова, кандидат на ПП ГЕРБ. След нея е кандидатът на БСП Надка Серафимова, подкрепена от 45 души. С нищожна разлика на трето място остава Мирослава Соколова от Зелените, получила 42 гласа.

Единственият мъж, включил се в борбата за кметския стол, е Георги Коларски от „Пряка демокрация“. Той обаче не е бил подкрепен от нито един свой съселянин. Куриозното е, че Коларски има 0 гласове, при нито една недействителна бюлетина в секцията, което ще рече, че дори самият той не е гласувал за себе си.

Кой ще бъде новият кмет на Долистово ще стане ясно след балотаж идната неделя, на който ще се явят кандидатите на ГЕРБ и БСП.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!