Горещи новини

Куриоз: Говедар ухапа нападналия го крокодил и спаси живота си

-20:53-Razloginfo.com

Австралийски говедар оцеля след атака на крокодил и спаси живота си, като го захапа при контраатака, съобщи австралийският телевизионен канал ABC News. През октомври Колин Деверо поправял ограда по река Финис в Северната територия на Австралия и спрял до част от бивше корито на реката, която е пресъхнала и се превърнала в нещо като гьол.„Направих две крачки и мръсното копеле ме хвана за десния крак“, спомня си скотовъдът изненадващата атака на крокодила. Влечугото, дълго повече от три метра, започнало да разклаща Деверо и да го завлича във водата. Мъжът се опитал да се пребори с крокодила и да го ритне в ребрата със свободния си крак. „Бях в толкова неудобно положение… Но случайно хванах клепача му със зъби. Беше доста дебел, сякаш се държеше за кожата. Дръпнах го и той ме пусна”, спомня си говедарят.

Деверьо веднага изтича до колата си. Според мъжа крокодилът го преследвал известно време, но накрая спрял. Деверо, който претърпя сериозна травма на крака, се опита да спре кървенето с кърпа и въже. Скоро след това брат му го закарал в болницата. Понеже гьолът бил пълен с мръсна вода, наложило се лекарите да промиват раната му десетина дни, за да не се развие бактериална инфекция.

В началото на ноември мъжът претърпя операция за присаждане на кожа на крака. Все още се възстановява в болницата. Деверо призна, че случилото се го е накарало сериозно да се замисли за смяна на поминъка си.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!