Горещи новини

Куриозен случай! Жена си купи вафла с камъчета

-16:23-Razloginfo.com

Куриозен случай от столицата – жена купува от квартален магазин локумена вафла, но при отхапването ѝ открива, че освен локум във вафлата има и камъни. Какво е състоянието на жената и каква е причината да бъде допусната подобна грешка от фирмата производител?Уви, след няколко хапки усетих, че нещо започва да хрущи. Погледнах и видях камъчета, които приличат на чакъл. Това доста ме притесни и веднага се върнах до магазина. Запазих вафлата и се свързаха с Комисията за защита на потребителите, писах и на фирмата дистрибутор, чиято име е изписано навсякъде по опаковката. На следващия ден те се свързаха с мен и потвърдиха, че ще се свържат с фирмата, направила вафлата. Предоставих им партидния номер и очаквам някаква реакция, разказа пред BTV Михаела Спиридонова. Вафлата беше запечатана и в срок на годност. Има липса на контрол, посочи още тя.

От магазина реагираха веднага, взеха и снимките, които бях направила. Казаха, че когато дойде и човекът, който им докарва тези вафли, ще му дадат информацията. Все още нямам отговор от Агенцията по безопасност на храните. Голяма късметлийка съм, че не успях да се нараня, защото не отхапах силно, сподели още жената.

От БАБХ са поели сигнала и ще извършат проверка на фирмата производител, за да стане ясно как са попаднали малки камъчета в локумена вафла. bTV ще проследи техните резултати.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!