Горещи новини

Куриер намери 10 000 лева и ги предаде на полицията

| 18:17

Куриер намери на улицата пакет с 10 000 лева и ги предаде на полицията в Ловеч, съобщиха от OД на МВР.На 28 септември в Районното управление в Тетевен криминалисти са започнали работа по получен сигнал за кражба на 10 000 лева от частен дом в тетевенско село. В хода на разследването полицейските служители са разбрали, че извършителят на кражбата е изоставил парите край път, в землището на угърчинското село Лесидрен. Сумата по случайност е била опакована в брандиран плик на куриерска фирма. Отивайки на посоченото място, полицаите са установили, че парите липсват.

Оказва се, че в това време куриерът, изпълнявайки служебните си задължения, е преминавал по този маршрут, когато вниманието му е било привлечено от изоставен пакет край пътя, носещ логото на фирмата, в която работи. Той взел пакета, разтворил го и видял кутия с поставените в нея 10 000 лева. Незабавно е уведомил органите на МВР в Ловеч и е предал откритата сума.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!