Горещи новини

Култовият Nokia 6310 се завръща обновен

-18:31-Razloginfo.com

Култовият телефон Nokia 6310, представен преди 20 години, се завръща на пазара с обновен дизайн, здрав корпус и пристрастяваща игра „Змия”, съобщиха от HMD Global – домът на телефоните Nokia.Подобреният дизайн на Nokia 6310 напомня за класическия силует на оригинала и се отличава с характерните за модела дълъг живот на батерията и физическа издръжливост и, разбира се, една от емблемите на 90-те – „Змията”! Сред новостите са още увеличен шрифт на менюто и безжично FM радио.

Новият модел се позиционира като подарък за носталгично настроените фенове на марката, търсещи комфорта на надеждните и лесни за ползване устройства. Екранът и бутоните също уголемени за допълнително удобство и бързина за връзка с близките, писане на съобщения и ползване на приложения.

Оригиналният Nokia 6310, излязъл на пазара преди 20 години, и неговият наследник (снимка: HMD Global)

Nokia 6310 може да се превърне и в алтернатива за развлечения, вкл. слушане на новини и музика по любимите радиа, разговори с приятели или играене на „Змията”. Батерията издържа седмици, което елиминира тревогите кога и къде ще може да се  зареди. Емблематичната за марката издръжливост на този модел се дължи на поликарбонатния корпус, който е устойчив на всякакви въздействия от ежедневието.

„За всички любители на телефоните с бутони това е оригиналният и култов модел и макар неговият 2,8-инчов дисплей със заоблени контури да е нов, той е запазил познатите си силует и функционалност. Именно този модел беше един от пионерите на прехода на мобилните устройства към масовия пазар през 2001 г., затова не е изненада, че наблюдаваме голям интерес към наследника му 2 десетилетия по-късно”, коментира новия продукт Адам Фъргюсън, директор „Продуктови маркетинг” в HMD Global.

Емблематичната за Nokia 6310 издръжливост се дължи на поликарбонатния корпус
(снимка: HMD Global)

Nokia 6310 е наличен за покупки у нас във верига магазини Технополис в тъмнозелен и черен цвят на препоръчителна цена от 120 лв.

Източник: technews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!