Горещи новини

Кристиано Роналдо може да играе до 40 г.

-9:30-Razloginfo.com

Оле Гунар Солскяер сподели, че няма да се изненада, ако Кристиано Роналдо продължи професионалната си футболна кариера отвъд 40-те си години.36-годишният нападател е с четири гола в три мача след завръщането в бившия си клуб през август и независимо от напредналата си футболна възраст, португалецът остава в отлично физическо състояние. Бившият му съотборник в Юнайтед Райън Гигс игра отвъд 40-те си години и Солскяер вижда в Роналдо играч, който да последва уелската легенда на „червените дяволи“.

„Няма да се изненадам, ако той продължава да играе, когато стане на 40, изобщо даже, заради начина, по който се грижи за себе си. Това е ключът, разбира се, както и някои гени. Трябва и те да влияят по някакъв начин, ДНК-то му. Той постави всяко едно усилие в това да стане играчът, който е сега, така че заслужава всеки един аплодисмент и похвала за физическото си състояние. Това, което е още по-впечатляващо, е това, което е постигнал и факта, че продължава да бъде гладен за трофеи“, започна Солскяер.

„Манталитетът му е на същото високо ниво и ще продължи да бъде така, докато главата му не каже „не, вече дадох всичко от себе си“. Надявам се да продължи да играе още няколко години – Линфорд Кристи беше доста възрастен, когато спечели златния си медал (Кристи стана олимпийски шампион на 100 м през 1992, когато бе на 32 години), така че възрастта никога не е проблем“, каза норвежецът преди домакинството на Астън Вила в събота.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!