Горещи новини

Криза в „Макдоналдс“ в Япония, има недостиг на пържени картофки

-16:07-Razloginfo.com

McDonald’s в Япония ще сервира само малки пържени картофи за една седмица, започвайки от петък, в резултат на забавяне на доставките на картофи от Канада.„Поради наводнения близо до пристанището на Ванкувър и кризата на глобалната верига за доставки, причинена от пандемията на коронавирус, има забавяния в доставките на картофи“, съобщиха от компанията във вторник.

Картофите, използвани за приготвяне на пържени картофи, обикновено се внасят от Северна Америка, съобщи McDonald’s. В резултат на това средните и големи картофки няма да се предлагат в ресторантите на McDonald’s в Япония от 24 до 30 декември.

Клиентите, които променят размера на своите пържени картофи от средни към малки ястия по зададена стойност, ще получат отстъпка от 50 йени.

Ограничението ще бъде поставено през ваканционния сезон и натоварения период в края на годината, когато училищата, колежи и офиси са затворени.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!