Горещи новини

Красив е човекът, който знае цената си!

-14:35-Razloginfo.com

Винаги сме заинтригувани от нещо красиво: картина, предмет на изкуството, симпатична играчка… Красивите вещи могат да бъдат разглеждани с часове и при това желанието да ги гледаме, се превръща в потребност.

Но след известно време интересът все пак изчезва. Така става и с външността. Отначало хората оглеждат новия привлекателен познат, интересуват се от него, а след известно време намират недостатъци във външността му. Свикват с човека, а интересът, предизвикан от приятната му външност, изчезва.

Затова печеливши се оказват хората, които имат ярко изразени черти на лицето, на фигурата. Дори и притежателят им да не ги смята за свои достойнства. Обърнете внимание, че любимци на публиката стават актьорите, които са открити и радостни, самодостатъчни и знаещи цената си.

Недостатъците не трябва да се крият. Трябва да откроите достойнствата си, уникалността на вашата личност и външност.

Съвети за тези, които се смятат за непривлекателни

Бъдете позитивни при възприемането на света и себе си в него.

Помнете, че хората не харесват мрачните личности, които рядко се усмихват и навяват тъга.

Превърнете своя недостатък в достойнство, дефекта – в ефект.

Разберете, че природата ви е дала конкурентно предимство – очила, позволяващи от пръв поглед да ви помислят за интелигентен човек; пълна фигура, доказваща, че сте изпълнени с живот, здрави и обичащи удоволствията; физически недостатъци, които ви дават възможността да не приличате на другите и именно с това да се отличавате от обикновените хора.
Интересувайте се от хората.

Питайте ги за живота, успехите и опита Тези, които се интересуват от нас, ни харесват и привличат вниманието ни. Тези, на които не сме интересни, не ни интересуват.

Ценете своята уникалност и не се опитвайте да се сравнявате с безликата маса на болшинството

Повярвайте, че те имат същите проблеми като вас и най-вероятно също са недоволни от външността си.

Обикнете себе си днес, за да ви обикнат хората утре.

Източник: popantofi.com

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!