Горещи новини

Крадец се напи на местопрестъплението и заспа

| 13:44

В Москва полицията задържала обирджия, който влязъл в апартамент, намерил алкохола на собствениците, напил се и заспал. Това съобщава РЕН ТВ.Според канала на 15 май нападателят е влязъл в апартамента маскиран като куриер. Вкъщи са били само две деца – шестокласничка и второкласник. Заплашвайки ги с нож, мъжът ги завързал и награбил всичките пари намерени в апартамента – евро и долари на стойност над 400 000 рубли.

Освен това обирджията открил в къщата и алкохол. След като се почерпил обилно на местопрестъплението крадецът заспал. По това време децата успели да се освободят и избягали от апартамента, като информирали родителите си за случилото се.

Пристигналите на повикването полицаи заварили мъжа на същото място на което се напил и заспал. Срещу крадеца е образувано наказателно дело. Предстои да му бъде наложена превантивна мярка, пише Лента.ру.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!