Горещи новини

Крадец заспа, докато се опитваше да открадне Audi Q7

| 15:33

Британски крадец официално получи титлата за най-мързелив в своята професия след като бе заловен от полицията заспал зад волана на кола, която се опитва да открадне. Историята е разказана от The Sun и се е състояла през изминалата седмица във Великобритания.Жена на име Зоуи разказва за неуспешния опит за кражба на един от автомобилите им от познат на квартала крадец, който вместо да си тръгне с открадната кола или с нещата от нея, заспива зад волана ѝ. Семейството разказва, че в квартала им било разпратено съобщение за крадец на автомобили на което те не обърнали особено внимание.

През нощта на 15 април, алармата на семейното Audi Q7 се включила, но те разбрали за това чак на сутринта, когато се събудили и след като видели през прозореца, че и двете коли са там, сметнали тревогата за фалшива. След няколко минути, обаче, един от синовете на Зоуи се върнал при нея, за да ѝ каже, че зад волана на колата има крадец, който е заспал.

Семейството бързо извикало полиция, която дошла на място и събудила престъпника, задържайки го. Въпреки, че той казал, че не е сторил нищо нередно и не е откраднал абсолютно нищо, все пак ще му бъдат повдигнати обвинения за опит за кражба на автомобил.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!