Горещи новини

Коя е красивата българка, за която говори цяла Унгария?

| 17:53

Снимка: Instagram
Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си. Баща ѝ Панчо Чернев е актьор и мениджър на културни събития. Майка ѝ е София Кузева Чернева, която всички помним като Дана в един от най-гледаните и харесвани български филми „Вчера“ на Иван Андонов.Самата Криста е родена в Германия, където родителите ѝ се установяват през 90-те, но връзките ѝ с България никога не са прекъсвали. Криста Чернева все по-уверено върви по стъпките на известните си родители, особено след като изигра една от главните герои в сериала Kitz на Netflix през 2021 г., който стана много популярен в Унгария.

 

И въпреки успехите на българката в професионален план, причина да се говори през последните месеци за нея се оказа личния ѝ живот. И по-скоро фактът, че очевидно има връзка с унгарския футболист Адам Салай, който в момента играе в швейцарския футболен отбор Базел. Връзка, която двамата дълго време пазят в тайна.

От няколко месеца 34-годишният голмайстор празнува головете си с палец в уста и докосване на корема, което стана причина да се спекулира, че вероятно ще става баща.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!