Горещи новини

„Коледна магия” в Белица! Деца творят оригинални коледни картички и пожелания

-9:09-Razloginfo.com

С настъпването на Коледните празници извървяваме пътя на повече въпроси и все по-малко отговори. За нас, това е празник на Светлината и Децата! Какво би била Коледата без деца… Нали това очакваме и празнуваме – раждането на Детето Христос! Нали това е празник на надеждата и вярата в доброто! Празник на светлината в нас!Община Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ организират конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия”. Децата, които искат да се включат, трябва да нарисуват красива коледна картичка. Към нея да добавят своето оригинално пожелание за празника.

Разбира се ще има и награди, както за най-красивите картички, така и за най-оригиналните коледни пожелания.

Участие в конкурса могат да вземат деца на възраст от 4 до 8 клас.

Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, трябва да се добави и следната информация: трите имена, възраст (навършени години), училище и клас.

Най добрите ще бъдат наградени на коледно-новогодишния концерт на 25.12.2021 г. , всички произведения ще бъдат представени в Коледна изложба в сградата на читалището.

Вашите творби трябва да представите до 22.12.2021 г./сряда/

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!