Горещи новини

Кола с нелегални мигранти удари други два автомобила при полицейско преследване

| 14:22

Автомобил, превозващ чуждестранни граждани, е самокатастрофирал в харманлийското село Черепово след преследване от полицията, съобщи ОД на МВР-Хасково. Днес в 1 часа след полунощ, автопатрул от управлението в Тополовград е подал сигнал за проверка в града на кола, собственост на 21-годишен мъж от Нова Загора.Леката кола е продължила пътя си след подадената стоп палка и е поела в посока харманлийското село Черепово, последвана от служебния автомобил, който подавал звуков и светлинен сигнал. Поради скоростта си, опитващият се да осуети проверката водач се е ударил в паркирани на улицата в селото други два леки автомобила.

Неизвестният засега водач е напуснал произшествието и е в процес на издирване. Униформените са установили, че в колата са се возили 8 мъже, жена и 2 деца без документи за самоличност, определящи се като сирийци. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, а мигрантите са настанени в центъра в Харманли, допълниха от полицията.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!