Горещи новини

Кобрата: Слави Трифонов тотално излъга хората

| 17:42
Предвиждах, че това ще се случи и за „Има такъв народ“, и за Слави Трифонов. Просто не мога да повярвам, че хората му гласуваха толкова голямо доверие. Не искам да говоря срещу някого, но тотално излъга хората. Той дори не се показа, скри се. Това каза пред bTV българският боксьор Кубрат Пулев.
На въпрос дали вижда бъдеще в политиката той отговори, че не е мислел задълбочено по този въпрос: „Нямам изкушение за политиката. Дойдоха много хора, но не ме изкушиха. Много пъти са ми предлагали да стана министър. Не мога да загърбя интереса на спортистите и да гледам нечий друг интерес“.

„Преди време беше такава ситуацията, от много места ме агитираха. Нямам болни амбиции. За мен е важно, ако има смисъл, да видя, че реално ще има максимален ефект, който да помогне на българския народ“, каза още Пулев.

Боксьорът призна, че самият той е гласувал доверие на „Продължаваме промяната“: „Но виждате, че българският народ е мерилото. Хората виждат всичко. Не се справиха“.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!