Горещи новини

Кметът на Сандански остава в ареста за 24 часа

-13:49-Razloginfo.com

Кметът на гр. Сандански Атанас Стоянов е задържан за 24 часа, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.Автомобилът на Стоянов, избран за кмет през 2019 г. като кандидат на коалицията „Обединени патриоти“, бе спрян за проверка, а в жабката му бе открит плик с пари и списък на лица от района. Автомобилът му бе запечатан в о очакване на следователи и прокурор. Тогава Стоянов казал, че пликът е подхвърлен.

От полицията съобщиха, че около 19.30 часа на 14.11.2021 г. в района на ул. „Георги Кирков“ в с. Ново Делчево, общ. Сандански, от служители на сектор „ПКП“ и РУ-Сандански при ОДМВР-Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ с 50-годишен водач от гр. Сандански. В автомобила е намерен хартиен плик, съдържащ листове със списъци с имена на лица, населени места и цифри, както и сумата от 2 240 лева. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа“.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!