Горещи новини

Кметът на Разлог излезе със становище за станалото меле миналия четвъртък

-13:25-Razloginfo.com

В своя фейсбук профил кметът на Разлог изказа мнение, по повод сбиването в заведение в Разлог, станало миналия четвъртък.

Същата вечер група роми нападнаха и биха младеж от Разлог, който, според официалната версия, направил забележка на 10-годишно момче от махалата.

Ето какво каза кметът:

„Доброто име на община Разлог, което се опитваме всички заедно да отстояваме през последните години, беше компрометирано от събитията на 13 май в Разлог. Причините и виновните тепърва ще се търсят и установяват от органите на реда и съдебната власт, но истината е, че в основата на всичко стои саморазправата и насилието, както и осъждането, довело до гняв и афект“, коментира кметът.

Категоричен е, че пред закона всички сме равни и сме длъжни да го спазваме.

Вярва в обективността и в ролята на българското правосъдие, което ще накаже виновните, имайки предвид всички обективни обстоятелства и свидетелски показания. Той благодари и на органите на реда, които не позволиха да се стигне до размирици.

„Призовавам ви да не се поддавате на провокации и емоции, да имаме доверие на институциите, които спокойно да си свършат работата.

Вярвам, че всички ние, гражданите на община Разлог, ще бъдем разумни и отговорни, ще спазваме законите на нашата страна и ще живеем в мир и разбирателство“, допълни Герчев.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!