Горещи новини

Клюки за 18+ годишни: Жени разказват за най-шокиращите СПА-преживявания

-18:08-Razloginfo.com

Посещението на СПА центрове обикновено се свързва с разпускане, приятни изживявания и откъсване от заобикалящата ни среда. Но често в слабо осветените помещения, където се носят приятни аромати и отпускаща музика, се случват и доста стряскащи неща.Във форум на майки, където се обсъждат най-различни теми, беше повдигнат въпроса за най-шокиращи СПА преживявания. Той беше зададен от „отегчена мама“, която изпаднала в размисли по темата, докато била на СПА.

„Нямам шокираща история от СПА. Но бях в такова тази седмица и си помислих, че хората сигурно имат някои смущаващи или нелепи истории от СПА центровете. Тази отегчена недоспала мама иска вашите истории.

Както казах, нямам шокираща история, но веднъж ми дадоха ваучер за втора процедура на лицето и козметичката говореше през цялото време и ми втри сапун в устата“, написа потребителка в британския форум mumsnet.com.

„Отидох в традиционен хамам в Истанбул с приятелки. Знаехме, че вероятно ще трябва да сме голи, но не разбрахме, че това означава да имаме общи масажи и служители, който предложиха „да разрежат“ нашите бански, ако не ги махнем. Ние се колебаехме, защото бяхме притеснени, не отказвахме, но това се изгуби в превода“, разказа друга жена.

„Аз съм член на лечебен СПА център. Той е свързан с хотел и има много двойки, които остават за една-две вечери, имат терапии и използват басейна, фитнеса, сауната и т.н. Аз само плувам и ползвам сауната и парните стаи. Правя го през повечето дни и виждам много различни хора.

Някои от случките са изумителни. Само за последния месец имахме:

Руска двойка в басейна, която стоеше в ъгъла. Аз бавно плувах бруст, когато жената внезапно изскочи от басейна и отде до шезлонга си и си взе телефона. Тогава мъжът излезе и взе телефона, а тя си смъкна горнището на банския, за да може той да я снима в различни пози. Кълна се в бога, почти се удавих от смях.

Две момичета и момче правеха тройка в парна баня. Налетях им с моя приятелка, видяхме сцената и излязохме навън в абсолютно истеричен смях. И да, отидох директно на рецепцията и ги уведомих.

Двама мъже в басейна, които се… натискаха. Искам да кажа, не е необичайно, но се прекрачва границата, когато стане ясно, че се опитват да се докарат до оргазъм под водата.

Та така, никога не знам какво ще видя, когато отида да си правя дължините“, обяснява подробно друга.

„Хотел в Гоа. Запазвам си аюрведичен масаж на две ръце. Лягам на дървена маса в най-тесните еднократни гащи на света. Две мънички индийки идват и изливат нещо, което мирише на горещо олио за готвене с подправки върху мен. Това, което последва, беше най-коравият и най-интимния масаж, който са ми правили.

Олиото беше толкова много, че буквално се мърдах нагоре-надолу по масата. Еднократните гащи бяха натикани във всичките ми дупки. Масажираха и гърдите ми! Беше толкова мъчително неловко, че трябваше да се насилвам да спра да се смея.

Имаше толкова много олио, че трябваше да ми помогнат да стана от масата, за да отида до парния душ, като на старица!“, пише още една потърпевша дама.

„Отидох в наистина луксозно СПА в Лондон със сестра му. Бяхме в джакузито, където сядаш на тези столове, които бълбукат усилено. Говорехме си за окосмяването по тялото и дълго обсъждахме това, че не обичам окосмяване по мъжкото тяло.

В следващия момент, най-косматият мъж, когото съм виждала през живота си – беше като горила, влезе в това мъничко джакузи и седна много близо до мен. Изобщо не можех да повярвам. Трябваше да си тръгнем преди да сме се разсмели шумно“, признава друга жена.

Някои от дамите припомнят и случката, разказвана от Си Ен Ен, за американска туристка, преживяла невероятен кошмар в минерална баня в Щутгарт. Тя тръгнала гола към сауната, каквито са правилата в много СПА центрове, но погрешка отворила вратата на мъжката сауна.

Притеснена, тя решила, че отсрещната врата би трябвало да е на женската сауна. Отворила я и открила, че там се намира пожарната стълба. А вратата зад нея се затворила.

„Блокирана съм, гола, на пожарния изход. Никой не знае къде съм. Високо е два метра, тъмно и прашно. Над мен огромни вентилатори ръмжат като самолетни двигатели. Викам за помощ, удрям по вратата докато ръката ми посинее“.

„Плачейки слязох по металните стълби, опитвайки се да реша коя част от мен да покрия с малката си кърпа – може би лицето? Удрям по вратите на долния етаж още 10 минути. Нищо.“

След лутане до долния етаж и из сервизни помещения тя открива сервизен асансьор. Тя натиска няколко копчета наведнъж и се придвижва нагоре-надолу по етажите, след което забелязва, че в единия ъгъл има камера. Маха отчаяно на камерата, докато се опитва да се прикрие с миниатюрната кърпа. По високоговорителя прозвучават инструкции на немски, но тя не разбира нищо и започва да плаче още по-силно.

В крайна сметка асансьорът спира на приземния етаж и вратите се отварят. Там стои служител на СПА-то, около 19-годишен. Той отключва някаква врата и за ужас на жената тя се отваря към улицата. „Единственият изход от пожарния изход, очевидно, е изцяло да напуснеш сградата и отново да влезеш на рецепцията на СПА-то. Прикривам се зад вратата, в истерия. Надолу по улицата хората са на опашка пред рецепцията, на тротоара и до паркинга“, разказва туристката.

Тя събира смелост, захвърля кърпата и минава през цялата тълпа на улицата и на рецепцията, за да влезе вътре. Придружителят ѝ дори трябва да подвиква на хората да се отместят. Той говори с жената на рецепцията, която иска от злощастната туристка да види нейната лична карта. А в същото време тя „носи“ само надуваем омар, предложен ѝ от възрастна дама, за да се покрие. Накрая я пускат да мине, тя захвърля омара и на бегом се отправя към съблекалнята.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!