Горещи новини

Клубовете бойкотират Боби Михайлов за декларациите срещу нов конгрес

-10:58-Razloginfo.com

Нови удари понася президентът на БФС Борислав Михайлов в последните дни, показа проучване на Novsport. Футболните клубове в цялата страна масово отказват да подпишат предоставените им от централата в Бояна декларации, които и без това са без никаква правна стойност. Хората на Михайлов измислиха странен начин да поискат подкрепа. Те натискат клубовете да декларират, че са против обжалване резултатите от конгреса на 12 октомври.Въпреки старанието на служителите на БФС по места, които са принудени от работодателя си да събират подписи, малка част от футболните хора са откликнали. Това е ясен знак, че още повече футболни клубове са готови да гласуват против Борислав Михайлов при евентуален нов конгрес на 18 март догодина.

В същото време от екипа на Димитър Бербатов продължават своята легитимна подписка с искане на определената дата през март да има избори за президент и изпълнителен комитет на БФС. Целта е поне една трета от клубовете да подкрепят това и съдът да се произнесе за изборен конгрес, в случай, че Михайлов и компания променят дневния ред в идните месеци и го направят само отчетен.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!