Горещи новини

Китай строи уникален град в града

| 14:13

Основната характеристика на новия град ще бъде липсата на пътна комуникация, както и съвременни енергоспестяващи технологии.Зеленият град в града трябва да бъде завършен за срок от седем години.

Китай строи уникален град в града - 2

Net City е с размерите на Монако. Градът ще включва офис център, жилищен район, училища, магазини и друга необходима инфраструктура. Броят на етажите на сградите ще варира от един етаж до 30 етажа.

Китай строи уникален град в града - 3

Постройките се изграждат по строго определен план за създаване на най-удобните панорами за жилищни сгради, както и с интелигентна система против засенчване на сектори вътре в града.

Китай строи уникален град в града - 4

Транспортната комуникация ще бъде разположена на подземно ниво. На повърхността има зелени площи, зони за велосипедни алеи, както и пешеходни пътеки. Под града се изгражда метро и ще разполага и с фериботно обслужване.

Китай строи уникален град в града - 5

Всички къщи ще бъдат оборудвани с фотоволтаични панели и сензори, които следят състоянието на въздуха. По крайбрежието ще бъдат засадени мангрови дървета. Всички канализационни канали ще бъдат подложени на многоетапна обработка.

Китай строи уникален град в града - 6

Особеността на града ще бъде максималната екологичност и безопасност. Предвижда се проектът да бъде завършен до 7 години. Първата фаза на строителството трябва да приключи до края на 2022 година.

Китай строи уникален град в града - 7

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!