Горещи новини

Китайка сложи край на участието на Полина Трифонова в Токио

-10:19-Razloginfo.com

Българската Полина Трифонова отпадна във втория кръг на олимпийския турнир по тенис на маса в Токио. 29-годишната Трифонова, която е дебютантка на Олимпиада, загуби от представителката на Монако Сяосин Ян с 1:4 (3:11, 11:6, 5:11, 4:11, 0:11).

Двете си размениха по един гейм в началото, но постепенно 33-годишната китайка Ян вдигна оборотите и пое инициативата. Четвъртата от Европейските игри в Минск 2019 поведе с 6:0 точки и взе лесно третата част, в четвъртата отново дръпна рано с 5:2 и нямаше особени проблеми да я затвори на 4 точки.Това изглежда пречупи нашата сънародничка, която се предаде в петия гейм, когато дори не успя да вземе нито едно разиграване.

Полина Трифонова е едва третият български представител в тениса на маса в историята на олимпийските игри след Даниела Гергелчева (Сеул 1988 и Барселона 1992) и Мариано Луков (Сеул 1988).

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!