Горещи новини

Кейли Куоко обяви голямата новина

| 17:50

Кейли Куоко и Том Пелфри се влюбват от пръв поглед. Двамата се срещат на премиерата на сериала „Озарк“ през април, а месец по-късно потвърждават връзката си.Нещата между тях изглежда се развиват с лекота и повече от прекрасно, тъй като съвсем скоро им предстои да получат най-големия подарък. Кейли и Том очакват първото си дете – обявиха те в отделни публикации в Instagram вчера, 11 октомври.

Звездата от „Теория на Големия взрив“ сподели поредица от снимки с Пелфри в профила си, включително такива на торта с розова глазура, за да разкрие, че очакват момиченце. Актрисата показа и няколко снимки на различни бебешки дрешки и кадър, на който я виждаме да държи положителен тест за бременност.

От публикацията на Куоко разбираме, че двойката ще посрещне своята дъщеря през 2023 г.

Том също разкри пред последователите си вълнуващата новина, като сподели същите снимки от профила на любиматата си. „Обичам те повече от всякога“, обърна се той към нея.

Кейли Куоко не веднъж е говорила за желанието ѝ да създаде семейство и да има собствени деца. През 2016 г. пред Cosmopolitan тя сподели, че вече си се е представяла в ролята на майка и как това би преобърнало нещата с главата надолу. Две години по-късно пред Entertainment Tonight заяви, че в момента нейният фокус е кариерата, но е сигурна, че някой ден ще стане майка, защото обича децата.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!