Горещи новини

Кауфланд отмени промоцията за евтино олио този уикенд

| 15:25

Кауфланд обяви, че отменя промоцията за евтино олио по 3,69 лева бутилката, планирана за този уикенд. Това се случва след огромните опашки за олио по 2,99 лв. от миналата седмица, които предизвикаха сблъсъци в редица магазини на веригата, а възрастен мъж почина на опашка в Бургас.В съобщение, разпространено до медиите, от „Kaufland България“ обясняват, че са взели това решение с „цел предотвратяване на напрежение“. Уточняват също, че предушната промоция е била „планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка“.

Публикуваме цялото съобщение:

„След анализ на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март във връзка с продажба на олио информираме за следното:

Продуктът традиционно присъства в промоционалните предложения на Kaufland. Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка. Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания.

След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3,69 лева.

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост.“

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!