Горещи новини

КАТ продължава засилените проверки на полицията по пътищата и днес

-11:08-Razloginfo.com

Засилен остава контролът по пътищата в страната, като се следи освен за шофиране с несъобразена скорост, и за водачи, употребили алкохол и наркотични вещества.От МВР напомнят на шофьорите, че във връзка с очакваното натоварване на движението в края на почивните дни, заради новогодишните празници, е добре пътуващите да планират и съобразят пътуванията си.

Екипите на Пътната полиция са в готовност да подпомагат при необходимост движението по време на очаквания засилен трафик, уточняват още от вътрешното ведомство.

На магистрала „Тракия“ движението при Мухово от 45 до 46 км в посока Бургас се осъществява с повишено внимание поради обезопасяване на пътния участък.

На магистрала „Хемус“ движението от пътен възел „Витинска река“ до пътен възел „Ботевград“ от км 30 км до 47 км е ограничено за превозни средства над 12 т. поради ремонтни дейности на виадукт.

Трафикът в тунел „Ечемишка“ от 41 до 42 км в посока София е ограничен за всички превозни средства и се осъществява двупосочно в съседната тръба.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!