Горещи новини

Като във филм на ужасите: Откриха части от тялото на убит мъж в къщата на убиеца

-15:39-Razloginfo.com

Убитият е 58-годишният Кънчо С. От коментари в социалните мрежи става ясно, че той е бил познат сред местните хора като Къни Каркин.Части от тялото на убития в ботевградското село Новачене мъж са открити в къщата на предполагаемия убиец. Това съобщава botevgrad.com.

Според първоначалната информация, убитият е 58-годишният Кънчо С. От коментари в социалните мрежи става ясно, че той е бил познат сред местните хора като Къни Каркин.

По думи на хора от Новачене, той не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и О.Н. се познавали.

Двамата били забелязани заедно в събота – 12 май, в центъра на селото. Кънчо носел торби с покупки на заподозрения. Вероятно са отивали към дома на О.Н.

Там разследващите намерели обгорели останки от тялото Кънчо. Те били разхвърляни по целия двор. По брадвата е имало кръв.

Коментиращи в социалните мрежи посочват, че убитият е ром, а извършителят – българин. Някои се заканват, че соченият за убиец е по-добре изобщо да не стъпва повече в селото.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!