Горещи новини

Катастрофиралият в Бургас автобус е купен от Харманли, бил е бракуван

| 13:34

Автобусът, който уби двама полицаи в Бургас, е обявен за продажба и продаден от автокъща в Харманли. Закупен е от българи, а номерата, с които се е придвижвал, са фалшиви и са нидерландски. Те са същите, с които е бил публикуван за продажба в автокъщата.Групата мигранти е преминала границата край Малко Търново, където са натоварени в автобуса. Шофьорът му е бил абсолютно неподготвен, а автобусът е неизправен.

Засечени са в района на Босна, където автобусът не се подчинява на сигнализацията от граничните полицаи да спре. От там започва преследването, което се превръща в бясна гонка. По трасето се присъединяват всички налични в момента патрули, но до Бургас шофьорът на автобуса кара с брутално висока скорост.

Рейсът е собственост на хасковска фирма, като собственикът и в момента е задържан. Превозното средство е бракувано и няма право да се движи по пътищата в страната.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!