Горещи новини

Касемиро прати Бразилия на 1/8-финалите

| 20:07

Бразилия официално ще играе на 1/8-финалите на световното първенство по футбол в Катар след победата си с 1:0 над Швейцария.Касемиро се превърна в неочаквания герой за „Селесао“ в 83′, когато завърши една многоходова атака на тима си с мощен изстрел с външен фалц, за да остави Ян Зомер безпомощен.

Преди това Винисиус Жуниор мислеше, че е свършил работата за южноамериканците, но голът му бе отменен заради засада, въпреки майсторството, което демонстрира при удара си.

„Часовникарите“ междувременно нямаха достатъчно аргументи за нещо повече от равенство, тъй като не стигнаха до нито един точен удар във вратата на Алисон, макар да изглеждаше, че стоят добре на терена откъм разиграване.

Битката в Група G сега остава да бъде за второто място, макар на теория Бразилия да има шанс да отстъпи пред Швейцария, тъй като приоритетният показател за класирането след точките е головата разлика.

 

Източник: fakti.bg

 

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!