Горещи новини

КАП: Всеки български гражданин на 18 май да излезе на протест срещу високите цени на горивата в София

| 9:51

Организаторите на протеста на превозвачите решиха да прекратят протестните си действия. Днес на входа на София при парк „Врана“ трябваше да се съберат десетки камиони и тирове. На мястото тази сутрин има засилено полицейско присъствие.Изпълнителният директор на Камарата на автомобилните превозвачи Димитър Димитров обясни, че вчера е било нарушено конституционното право на протест на превозвачите, въпреки надлежно издадените документи от МВР и от Столичната община.

„Протестът ни основно е срещу високите цени на горивата. Искам да се обърна към министъра на вътрешните работи, защото той разпореди да не бъдем допуснати в центъра на София, и да попитам кой ще поеме отговорност за това. На 18 май очаквайте още по- мащабни протестни действия, заяви той. Призовавам всеки български гражданин на 18 да излезем на протест срещу високите цени на горивата в София“, заяви Димитър Димитров.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!