Горещи новини

Кание Уест: Не съм чел нито една книга

| 20:55

Кание Уест не е прочел нито една книга през живота си. Това сподели той в интервю за подкаста Alo Mind Full. Рапърът призна за своята ненавист към всичко, свързано с литература.„Когато казахте, че не съм чел тази книга, всъщност не съм чел нито една книга“, каза той. „Четенето за мен е като да ям брюкселско зеле. А говоренето е като да си вземеш царевичните равиоли на Джорджо Балди.“

Признанието на изпълнителя обаче не му попречи да разменя философски сентенции с водещия Дани Харис. „Има двама души: човекът, който си мисли, че може, и човекът, който си мисли, че не може. И двамата са прави“, заявява той с усмивка. „Точно това казваше ти, но това беше като опростена версия“. На въпроса за оценките си в гимназията Уест отговаря: „Получавах шестици и петици“.

Покойната майка на Кание – Донда Уест е била ръководител на департамента по „Английски, комуникации, медии и театър“ в Чикагския държавен университет. Също така е била и преподавател по английска филология. Тя твърдеше, че е „обучила сина си на величие“ и го е възпитала да мисли критично и аналитично.

Източник: dnesplus.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!