Горещи новини

Кандидати за кметове на Разлог скочиха на ВрИД кмета на града, входираха обща жалба в ОИК

-11:08-Razloginfo.com

Безпрецедентно обединение беляза  предизборната кампания в Разлог. Всички кандидати за кметове на община Разлог се противопоставиха срещу поведението на кандидата на МК СДС (ВМРО БНД) Венцислав Гърменов и вр. и. кмет Иван Гюров, както  и срещу  използването на ресурсите на общината за политически цели.Красимир Герчев – ПП ГЕРБ, Велина Кулина – КП „Продължаваме промяната – Демократична България“, д-р Румен Кондев – МК „Заедно за силна община“, Христо Зайков- МК СБОР и Радослав Кирев – КП „БСП за България“ входираха обща жалба в Общинската избирателна комисия Разлог за поведението на кандидата за кмет на МК СДС (ВМРО БНД) Венцислав Гърменов, използването на общински ресурси и мероприятия, включително и общинската администрация – чрез вр. и. д. кмет Иван Гюров – в полза на кампанията му, информира Struma.com.

За пръв път, в новата история на Разлог, кандидатите за общински кметове от другите политически партии, не били  допуснати да поднесат цветя и да участват в мероприятието по случай 111 години от освобождението на Разлог. В събитието, въпреки предизборното време, на централното  място било отредено само и  единствено за Венцислав Гърменов и всички кандидати за кметове на населените места от СДС (ВМРО БНД), както и  с временното ръководство на общината.

Всички други кандидати останали  зад въжета и огради, и не са допуснати до официалната церемония, казват в жалбата си кандидатите.

Кандидатите за кметове на политическите партии призовават за толерантна предизборна кампания и спазване на законите на Р България…

Четете още по темата в Struma.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!