Горещи новини

Как се блъскат две Porsche-та наведнъж? (ВИДЕО)

| 13:52

Испанка се прочу в световните медии след като в ранния следобед на 21 август успя да блъсне две Porsche-та наведнъж. Дамата, която е шофирала черния Taycan 4S Cross Turismo е загубила управление над мощното електрическо комби и се врязала в белия кросоувър, който пък от своя страна се е ударил в тухлената стена до тротоара.За радост, няма пострадали хора, но местни медии съобщават, че дамата шофирала черното Porsche е получила паник атака след инцидента. Кадрите показват и преместването на двете коли, включително и изваждането на Macan-а от бетонната стена, което се оказва нелесна задача.

В тази си конфигурация, водачката на Taycan-а е имала на разположение 562 конски сили, които осигуряват ускорение от 0 до 100км/ч за около 4 секунди. В комбинацията с високото тегло, всяко разсейване или грешна маневра могат да доведат до подобен инцидент, независимо от системите за безопасност на колата.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!