Горещи новини

Как жените описват перфектното мъжко тяло

-20:53-Razloginfo.com

Какво е идеалното мъжко тяло? Толкова ли е важно за нежния пол?Интересът към мъжкото тяло има дълга история. Този въпрос вълнува много скулптори, художници, поети и писатели. Мъжкото тяло на Аполон Белведерски например, се счита за идеално повече от сто години.

През вековете идеите за красотата се променят. Ако преди около петдесет години никой не беше обсъждал публично мъжкото тяло, днес тази тема все повече се повдига, без това да се счита за скандално.

Ето няколко описания на перфектното мъжко тяло през очите на жените:

Мъжки ръце

Марина, 46 години

Всеки харесва високи атлетични мъже и е малко вероятно някоя от жените да се зарадва на тялото на някой по-слаб човек.

На първо място обръщам внимание не на височината, не на красотата – това е дадено от Бог, а на ръцете на мъжете. По ръцете можете да определите какъв човек е, те говорят за естеството на неговата дейност.

Мъжките ръце могат да бъдат груби, непохватни, нежни или страстни. Това е инструмент, с който мъжът взаимодейства с жената. Докосването им може да донесе щастие и болка на жената.

Добре поддържани мъже с фина физика

Галина, 41 години

Днес мъжете, не само в Европа, но и по целия свят, отдават все по-голямо значение на телата си. Пълен, добре поддържан мъж едва ли ще направи кариера.

Сега много мъже обръщат внимание на здравето си: правилното хранене, фитнес, много от тях спазват диета. Всяка жена има свои собствени представи за идеалната мъжка фигура.

Не харесвам планината от мускули. Такива мъже не са моя тип. Не ме привличат. Давам предпочитание на по-фината физика. За мен идеалният мъж е Фреди Меркюри.

Аполон – идеалът на човека

Даяна, на 37 години

Гъвкавото атлетично тяло е това, което наистина е привлекателно в женските ми очи. Обръщам внимание на мъжките дупета.

Ако говорим за мъжката фигура като цяло, тогава за мен идеалът за мъж е статуята на Аполон. Много хора харесват мъже с баскетболна височина. Но по някаква причина сред тях няма секс символи.

Например Том Круз не е особено висок – 170 см. Но той е идол в очите на много жени.

Известният Брус Уилис ясно демонстрира, че несъвършеното може да се превърне в идеал. Хората имат различни идеали, различни идеи за красотата.

Очите – огледало на мъжката душа

Ан, 26 години

Общоприето е, че жените предимно обръщат внимание на мъжките дупета. Но за мен те не играят никаква роля. Основното, на което обръщам внимание, са очите.

Никой няма да възрази, че очите са огледало на душата, а за мен душата е много по-важна от бедрата, задните части, краката.

Що се отнася до мъжкия фалос, не е от значение неговият размер 13 или 17 см – основното е как мъжът може да го използва.

Важно е и какво иска да види една жена в мъжа и кой мъж е до нея. Ако тя има любовник, тогава за него критериите са едни, а други за съпруг. Всичко това показва, че няма общи стереотипи за красотата.

Основното нещо е да подкрепя семейството си

Джейн, 29 години

Не харесвам нищо идеално. Основното за един мъж е да може да достави удоволствие на жената до себе си и да подкрепя семейството си.

Не разбирам нуждата мъжът да изглежда като Аполон. Не харесвам мъже с напомпани тела, които сякаш ти казват, че нямат нищо друго освен мускули.

Източник: laf.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!