Горещи новини

Как дръжките на вратите на Tesla спасиха шофьор от насилник? (ВИДЕО)

| 16:15

През годините Tesla многократно е получавала критики за своите прибиращи се дръжки, бидейки един от първите производители на пазара, които въведоха тази функция във всичките си модели. Още през 2012 година, когато се появи Model S, компанията получи критики за това, че през зимата те могат да замръзнат, с времето ще дефектират и други подобни.Сега, 10 години по-късно, системата помогна на шофьор да се предпази от агресор на пътя и показа своите добри страни.

Видеоклип, споделен в профила Wham Baam Teslacam в Twitter показва как мъж тръгва към вратата на спряла Tesla, но липсата на дръжка спира насилника, който остава изненадан от липсата на дръжка за отваряне. Въпреки това, мъжът не се спира само с това и удря стъклото, което за радост остава цяло.

Не се съобщава какво точно е предизвикало инцидента, но определено прибиращите се дръжки са плюс в подобни ситуации. Видеото приключва с тръгващата си Tesla и края на скандала, който не достигна до по-сериозно развитие.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!