Горещи новини

Как да направите секса по-вълнуващ

-23:18-Razloginfo.com

В забързаното ежедневие на съвременните двойки обикновено след време настъпва застой в любовните отношения. Ако добавим и деца в картинката, стават почти невъзможно. Тогава на дневен ред идва секса по график. Въпреки, че звучи много скучно и отблъскващо, с малко креативност можете да си създадете много приятно изживяване. Трябва да уточним, че когато говорим за „секс по график” нямаме предвид „секса започва в 9:30 и приключва в 9:52”. Все пак това не е влаково разписание! Подбрали сме няколко полезни съвета, как да планирате еротична нощ, без да изглежда сякаш отмятате задачи в списъка с домакински задължения.


Стъпка 1: Изберете ден и ориентировъчен час

Но когато го коментирате, не използвайте реплики от типа „Какво ще кажеш утре в към 10 вечерта да правим секс?”. Това би отвратило патньора ви без значение дал и е мъж или жена. Подходете завоалирано. „Искаш ли утре след вечеря да гледаме филм и да се погушкаме”; „Какво ще кажеш да си подарим няколко часа за нас двамата, след като децата заспят”; „Хайде да си вземем вана заедно” или каквото ви хрумне. Стига да не звучи като „Измий чиниите, изхвърли боклука и ела да правим секс!”

Стъпка 2: Отбележете го в календара

Ако имате само един ден от седмицата, в който и двамата сте свободни или са уикенда, отбележете го в общия ви календар. Това ще придаде тежест на уговорката, като всяка друга важна работна среща. Може да му нарисувате сърчице или нещо забавно, което ще ви развесели.

 

Стъпка 3: Трябва да инвестирате толкова енергия и време във връзката ви, колкото и във всичко друго

Попитайте партньора си какво го кара да се чувства обичан. Дали да заведете децата в парка в неделя, за да може половинката ни да си полежи? Направете го за партньора си. Често хората трябва да чуят вербални изрази на любовта. Кажете им, че ги обичате. Дайте им прегръдка или им донесете чаша кафе. Малки неща като тези правят огромна разлика.

Никога не трябва да се опитвате да променяте личността на партньора си, защото именно в тази личност сте се влюбили. Но това не означава, че не можете да идентифицирате поведение, което не ви харесва. Концентрирайте вниманието си върху положителните неща, които партньорът ви прави.

Основните неща, които убиват взаимоотношенията, са критиката, защитата, издигането на прегради и презрението. Въпреки че комуникацията е ключова, понякога трябва да прехапете езика си. Може би начинът, по който вашият партньор оправя леглото, наистина ви дразни, но дори и да не ви харесва, той е положил усилия да го направи, така че просто му благодарете.

Стъпка 4: Малко подготовка

Задължително отделете време за предварителна подготовка. Купете си секси бельо, хубаво вино, запалете свещи, подберете музика, която харесва и на двамата, свалете някои еротичен филм. Тук всичко е строго индивидуално, но все пак се предполага, че познавате партньора си достатъчно, че да се справите успешно.

Стъпка 5: Бъдете гъвкави в разбиранията си за интимност

След като сте планували време заедно, просто му се отдайте. Не е задължително да има проникване. Може да са гушкате и да се докосвате, да си направите масаж, да вземете вана заедно и да се докосвате и галите през цялото време. А ако се стигне и до секс, просто идеално.

Стъпка 6: Помислете как да разнообразите сексуалния си живот

Изпробвайте нови пози, играчки докосвания. Сбъднете фантазиите, които имате. Не забравяйте да поговорите за това. Подобно споделяне изгражда интимност и дава живот на отношенията, а понякога докато разказвате един на друг „мръсните си фантазии” може доста да се разпалите.

Например, ако си мислите: „Бих искал да правя секс с други хора“, помислете как можете да вкарате тези желания в отношенията с партньора ви. Възможно е да има някои неща, които бихте искали да опитате, но не се чувствайте комфортно с партньора си. Сега е моментът да кажете: „Какво мислиш за това?“.

Няма нищо лошо да включите връзката си в графика ви. Това ще направи живота ви по-лесен, а взаимоотношенията с партньора – по-щастливи. Учените смятат още, че планирането на интимни контакти под една или друга форма може да допринесе към по-добро общуване.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!