Горещи новини

Как да използват дигиталните технологии в своята ежедневна работа с млади хора се обучават активисти от 10 страни в Банско

-15:56-Razloginfo.com

Младежката организацията Алтернативи Интернешънъл за пореден път е домакин на международно събитие.

Този път младежки работници и активисти от 10 страни са в Банско, част от обучението “Online Activism 4 Youth Work.

Проектът се провежда от 1 до 8 юли и се реализира с финансовата подкрепа на програма Еразъм+.

Обучението включва младежки работници и активисти от България, Грузия, Армения, Дания, Естония, Латвия, Азербайджан, Великобритания, Румъния и Италия. Основната цел на проекта е даде платформа за учене и обмяна на опит и добри практики между младежките работници от 10 държави как да използват дигиталните технологии в своята ежедневна работа с млади хора.През тази седмица, в България, участниците ще учат за различни дигитални инструменти, с които да организират ефективни онлайн кампании, с които да популяризират каузите си. Новите знания и умения, свързани с дигиталните технологии, онлайн активизма и организирането на кампании ще дадат възможност на участниците по-ефективно да стигат до модерния млад човек и да организират по-ефективни социални кампании.

Проектът се координира от сдружение Алтернативи Интернешънъл и е финансиран от програма Еразъм+-европейската програма за обучение, образование и мобилност, която дава възможност на хиляди млади хора, а и преподаватели да трупат ценни знания, умения и опит.

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!