Горещи новини

Какво ще ти се случи, ако видиш калинка?

-14:50-Razloginfo.com

Калинките са семейство насекоми, в което попадат хиляди видове малки буболечки. Много от тях са обагрени в червено, но има и такива, които са жълти или пък оранжеви. Друга характерна черта на калинките са техните миниатюрни четни точици, правещи ги толкова симпатични.

Калинката е насекомо, което присъства в легендите и поверията на много страни. В България например сред малките деца съществува схващането, че калинките изпълняват желания.

Затова, когато видят симпатичното животинче, малчуганите бързат да си пожелаят нещо. Но калинките не само превръщат бляновете в реалност.Твърди се, че те са предшественици на късмет и ако човек види калинка, непременно го чака нещо хубаво.

Нова любов

Ако пъстрата буболечка попадне върху ръката ви и не бърза да си ходи, очаквайте нова връзка. Този път обаче тя ще е много по-красива, романтична и истинска. Възможно е дори да се окаже любовта на живота ви.

Брак

Ако сте намерили човека, с когото искате да остареете и видите калинка, очаквайте предложение за брак.

Деца

Калинката е символ на семейното огнище и семейството. Нейната поява може да подсказва, че родът ви ще се увеличи с още един член.

 Благоденствие

Малкото насекомо може да донесе късмет не само на семейството, но и на бизнеса ви. Калинките привличат плодородието и успеха.

Здраве

Ако върху човек, който боледува от нещо, кацне калинка, той ще надвие болестта.

Нова придобивка

Ако калинка влезе в дома ви и се спре върху някоя от домашните придобивки, очаквайте скоро тя да бъде заменена с друга.

Източник: sanovnik.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!