Горещи новини

Какво става?! За броени часове: CNN и Fox News уволниха ключови свои водещи

-19:59-Razloginfo.com

Сътресения в американския телевизионен ефир. В рамките на броени часове Си Ен Ен и Фокс нюз уволниха ключови свои водещи.Тъкър Карлсън беше освободен от Фокс няколко дни, след като стана ясно, че компанията трябва да плати рекордните 787,5 милиона долара – най-голямото публично оповестено парично споразумение в историята по иск за клевета в САЩ. Споразумението уреди съдебен иск, заведен от компания производител на машини за гласуване, която от ефира на телевизията получи редица обвинения, че е участвала във фалшифициране на изборите през 2020 г.

В Twitter журналистът Дон Лемън обяви, че е удивен от решението на Си Ен Ен да се разделят с него, и че е научил за това не директно, а от своя агент. Официално, не става ясно какви са причините за уволнението. В последно време Лемън получи критики заради коментарите си за възрастта на Ники Хейли. В ефир той обяви, че 51-годишната Хейли, която е републикански кандидат за президентските избори, е преминала своя разцвет.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!