Горещи новини

Какво се случва с Николай от Разлог, който уби майка си

-17:33-Razloginfo.com

46-годишният Николай Яначков от Разлог, който уби майка си снощи, ще бъде преместен в психиатрията в Благоевград.Това се налага, тъй като предстои да му бъде взета мярка за неотклонение от Окръжен съд, съобщава „Струма„.

Семейната трагедия се разигра в четвъртък вечерта. Около 22:05 часа на 13.06.2024 г. в РУ-Разлог е получен сигнал от жена от града ,че не може да се свърже с 68-годишната Райна Яначкова.

Пристигналите на място полицейски служители и екип на ФСМП-Разлог е установено, че жената е починала в дома си след като й е нанесена прободна рана в областта на гърдите от нейния син.

46-годишният мъж е задържан и транспортиран за лечение в хирургично отделение на МБАЛ-Разлог с порезна рана в областта на шията и гърдите, без опасност за живота.

Мъжът е бил с психично заболяване , и не е изключено да се е самонаранил след като убил майка си. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава под надзора на Окръжна прокуратура -Благоевград.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!