Горещи новини

Какво предсказа Нострадамус за 2022 година

| 18:24

Известният френския лекар, изучавал астрология и окултни науки – Нострадамус, също е споменал малко за 2022 г. и за това какво ни очаква в близкото бъдеще.

Мислите му са скрити в иконичните му стихове, наречени катерни. Известни са негови над 6000 подобни предсказания, много от които са предвидили много важни световни събития. Една от основните му прогнози за 2022-а се отнася до финансите.

Той казва, че най-голямата сила ще рухне. Според някои това трябва да се тълкува като възможността инфлацията да излезе извън контрол, което предвещава срив на щатския долар, еврото или пък отслабване на Китай. От друга страна, вероятно златото, среброто и биткойните ще се считат за активи, в които си струва да инвестирате повече пари.

Освен това според френския гадател по това време в Европа ще започнат силни катаклизми. Той казва, че огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света и ще настъпи глад в световен мащаб.

Сред мрачните му предсказания се нарежда и това, че стероиден дъжд ще покоси Земята. Не се знае дали двете имат връзка, но астрономите знаят, че метеорният поток Геминиди е на 14 декември 2022 г.

Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения. Интересен е стихът на французина, който предвещава разрушение и три дни тъмнина, след които ще настъпи мир.

Какво точно е имал предвид той обаче тепърва предстои да разберем. Разбира се, съвсем възможно е всяко едно от тези предсказания да е метафорично и реално да открием отговора в обикновения живот, а не застрашаващи живота на Земята катаклизми.

Едно обаче е сигурно – след събитията около 2020 и 2021 г. непременно очакваме още една интересна година, която едва ли ще е лека, дори да не се случи нищо от тези страховити предсказания.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!