Горещи новини

Какво отблъсква жените и какво мъжете?

-18:32-Razloginfo.com

Независимо дали в сериозен опит за създаване на поколение или просто за приятен секс, мъжете се нуждаят от жените.

Ето защо тук ще се опитаме да ви покажем с какво трябва да сте внимателни, когато „сваляте“ някоя жена или по-конкретно какво най-много би я отблъснало, за да избегнете подобни грешки. Какво отблъсква жените? Вижте повече:

Лош външен вид, неприятна миризма и/или прекалено окосмяване

Макар повечето мъже да са с къси прически, то и те биха се набивали в женските очи, ако косата е мазна и сплъстена или пък с пърхот. Изключително отблъскваща гледка. Жените правят изключение по отношение на ръцете и дланите, които дори да са с белези или пък с мазоли, не придават неприветлив или занемарен вид на мъжа, а напротив – придават му излъчване за мъжественост.

Окосмяването е малко по-спорен въпрос. Има жени, които си падат по мъже, чиито крака и ръце са по-гладко епилирани от техните собствени, но има и такива, които отново съзират „мъжкото“ именно в мъжките косми. Стига обаче мъжът да не прилича на мечка. Мъж с толкова косми по гърба, сякаш си е сложил зимния кожух, в никакъв случай няма да изглежда привлекателен в очите на една жена.

Неадекватен избор на облекло

Не става въпрос дали ТОЙ ще носи само маркови дрехи, дали ще е с костюм или пък предпочита по-спортния стил на обличане. За всеки повод си има облекло. Отблъскващо за всяка жена обаче ще е да види мъж, облечен с костюм и обул краката си в маратонки са бягане или пък обратното – издокарал се е със стилен спортен екип, но на краката си е сложил обувките от абитуриентския си бал. Пълен абсурд!

Неадекватно поведение

Вместо да се научат поне малко да изслушват дамите си, голяма част от мъжете започват да се оплакват от личните си проблеми, да се перчат и всячески да показват пълна незаинтересованост спрямо половинката си. Надали има нещо по-отблъскващо от това за една жена! Опази боже да попаднете в нейната категория за „Мамино синче“! Или пък по време на романтична вечеря да започнете да изброявате многобройните си любовни завоевания! Тоталният провал ви е в кърпа вързан!

А сега да видим какво отблъсква мъжете.

Жената е нежно и крехко създание, такъв е и образът и в мъжкото съзнание. Съществуват някои женски действия, които биха отблъснали мъжът надалеч. Вижте кои са те.

Вулгарно поведение – за повечето мъже, псувни, които излизат от устата на жената са напълно неприемливи. За един мъж една от най-лошите гледки и жена, псуваща като каруцар. Затова дами, напълно се въздържайте от такова поведение.

Мъжки аромати и бельо – повечето мъже обичат да виждат жената до себе си, облечена само по широка тениска, но да я видят обута в мъжки боксерки и то точно преди интимен момент съвсем не отговаря на представата им за сексапил. Силното и ухание на мъжки парфюм също не е особено секси.

Липса на бельо – в повечето случаи мисълта за отсъствието на бельо предизвиква мъжкото въображение. Това обаче е привлекателно само когато е в точно определен момент. На мъжа няма да му хареса мисълта да сте навсякъде без бельо. Има опасност да направи асоциация, че сте готови за секс на други места и с когото и да е.

Прекалено сложна интимна прическа – вместо да постигнете желания ефект, може да смутите и объркате мъжа. Най-лошото, което може да се случи е да го разсмеете, но не и възбудите.

Мъжете не обичат прекалено много въпроси. Не обсипвайте своята половинка с хиляди питания, защото най-много да се затвори още повече в себе си, а и ще бъде силно подразнен от вас.

Комплексите – мъжете бързо забелязват, когато жената няма високо мнение за себе си. В резултат, те започват да я смятат за депресирана и непривлекателна.

Лоши навици – всички мъже искат половинката им да бъде нежна, мила и направо идеална. Затова гризането на нокти, постоянно пушене и подобни дейности няма да ви направят по-привлекателна в очите на мъжа.

Пияна жена – това е гледка, която не е приятна за нито един мъж. Прекалено пияна и залитаща жена не е красива гледка, затова бъдете умерени в консумацията на алкохол.

Прилепнали и прозрачни дрехи са секси, това е безспорен факт. Тоалетът обаче не бива да бъде твърде предизвикателен. Съчетайте секси блузка с по-скромен панталон. Мъжете обичат да предвкусват, затова оставете някои тайни за по-късно през деня.

Източник: edin.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!