Горещи новини

Какво мъжете не харесват в жените според зодията

-11:26-Razloginfo.com

Имайки предвид, че мъжете са силният пол, те далеч невинаги разкриват истинското си мнение по отношение на редица неща, както в характера на жените, така и относно външния им вид.

Астрологията може да е от полза на дамите в това отношение и да ви помогне да разберете какво дразни истински мъжете от различните зодии.

Везни

Те са доста спокойни и търпеливи по отношение на слабия пол, но дори и те понякога могат да се вбесят от интровертните дами, както и от песимистичните или затворените. Също така тези мъже обръщат особено внимание на външния вид на жената, като се дразнят, ако тя е неподдържана. Идеалната партньорка за тях е енергичната, емоционата и динамичната.


Скорпион

Мразят да им слагат граници, защото обичат свободата, която за тях е много важна. Искат жената до тях да е като истинска искрица, палеща в тях страстта и фантазиите. Идеалната им половинка за тях е секси и безумно предизвикателна, която е също така тайнствена и мистериозна.

Стрелец

Мразят дребнавите хора, което важи и за жените около тях. Не харесват хитрите дами, които се опитват да ги манипулират. Мъжете Стрелец мразят ревността и поставянето на граници, които ограничават свободата им. Харесват естествените и добронамерени дами, които са самите себе си и не се стараят да вържат мъжа до тях с някакви трикчета и манипулации.

Козирог

Мъжете с тази зодия не понасят хаотичните, несериозни и глупави жени. Вбесените представители на тази зодия могат да са доста груби и дори да кажат тежки думи, когато са бесни. Не понасят жените, които са клюкарки и само злословят за другите около себе си.

Водолей

Мразят лицемерието, като също така са доста емоционални и много лесно могат да избухнат, като въпреки това доста лесни се успокояват. Не харесват жените, които не могат да носят отговорност за действията и думите си. Много трудно могат да се обвържат с жената до тях, дори ако я харесват и обичат истински, затова никога не ги притискайте.

Риби

Ако искате да вбесите мъж от зодията Риби, тогава просто кажете нещо лошо за семейството му. Те са доста консервативни и държат много на близките им хора, като същевременно с това са много чувствителни. Искат жената до тях да е нежна и женствена, умееща да обича истински и да е верен приятел.

Астрологията може да ви помогне много да опознаете човека до вас, както и какво харесва той. Заедно с това обаче зодиите могат да ви помогнат да разберете и какво не обича човекът до вас, опознавайки много по-добре вашата половинка. Това важи с пълна сила и за мъжете, които се дразнят именно от тези качества и начин на държание на жените до тях.

Източник: laf.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!