Горещи новини

Какво искат мъжете от своята жена?

| 19:26

Мъжете постоянно си мислят за секс. Това никога не е било тайна. Изследвания показват, че мъжете мислят и фантазират за секс повече от жените. Поне веднъж в деня мисълта за секс присъства в главите им. Все пак е важно да се знае, че мъжете смятат, че интимността е много по-удовлетворяваща, ако е с партньорка, с които са в сериозни взаимоотношения.


Инициативни жени

Мъжете харесват, когато жените поемат инициативата. Много представители на силния пол често чувстват тежестта на това винаги да поемат инициативата. Всъщност те ще се чувстват много щастливи, ако половинките им поемат „водачеството” понякога. Така че без да се срамувате, покажете на избраника си, че сте в настроение. Инициирайте секс, това ще доведе до по-голяма задоволеност както за вас, така и за него.

Мъжете искат жените да си казват

Мъжете са по-загрижени да задоволят желанията на половинките си. Вашият мъж обича и иска вие да се чувствате добре. Но той няма да разбере какво харесвате и какво не, ако вие самата не му кажете. Чувствайте се свободна да разговаряте. Не забравяйте да бъдете тактични, когато обяснявате какво не ви доставя удоволствие. Внимавайте да не нараните егото му.

Мъжете искат да бъдат обгрижвани и обичани

Не забравяйте, че мъжете искат да бъдат обгрижвани и обичани. Мъжът винаги е харесвал усещането да бъде обичан, да усеща грижата на любимата си. Ако той не е задоволен или ако се чувства необичан, той може да потърси удовлетвореност някъде другаде. Било то да се доказва в кариерата си или спорта, да започне да злоупотребява с алкохол или в екстремни случаи да потърси близост с друга жена.

Взаимоотношенията между мъжете и жените са изплетени от мистерии и нови открития. Това е и най-вълнуващата част от тях. Може да останете с партньора за много години и да се възползвате изцяло от възможността истински да го опознаете. Не е изключено често да се изненадвате от това, което разкривате.

Източник: laf.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!