Горещи новини

Какви тайни разкриват устните ти?

-10:29-Razloginfo.com

Според древната наука физиогномика чертите на лицето определят и характера на човек. Формата на устните пък изиграва огромна роля за някои наши лични качества.Ето какво издават вашите устни за личността ви, начина на живот и някои предпочитания:

Нормални устни

Ако имате устни, които не са нито много дебели, нито много тънки, това показва, че се отличавате с балансиран характер и спокойно отношение към живота. Мразите интригите и не влизате в конфликти. Дипломатичните в разговорите и знаете как да поддържате приятелската атмосфера около себе си. Хората около вас ви считат за незаменим приятел. В любовта сте моногамни и лоялни към партньора си. Търсите само сериозни отношения и не си падате по мимолетни авантюри.

Дебели устни

Вие се отличавате с мощна сексуална енергия и силна харизма. Притежавате оригинално чувство за хумор и винаги гледате от забавната страна на нещата. Умеете да се наслаждавате на живота и грабите от него с пълни шепи. Радвате се на здрави приятелски и семейни отношения. Освен това сте грижовни към децата и близките си. Харесва ви да правите другите щастливи. Благородни, ведри и дружелюбни, вие сте желана компания от малки и големи.

Тънки устни

Погрешно се смята, че хората с тънки устни за студени и злонамерени. Всъщност те са доста сдържани и интровертни. Не се разкриват лесно пред околните. Също така се чувстват по-добре сред по-малко хора и нямат проблем да прекарват повечето време сами у дома. Умеят да се забавляват и без компания. Дамите с тънки устни могат да са с много силен характер и независими. Това понякога плаши и обърква мъжете до тях.

Различни устни

В случай че горната ви устна е значително по-обемна от долната, то вероятно сте личност, която живее, за да прави околните щастливи. Мразите конфликтите и бихте направили всичко, за да поддържате хармонична атмосферата около вас. В същото време, ако долната ви устна е по-дебела от горната, обичате да угаждате най-вече на себе си и рядко се вълнувате от чуждите нужди. Заради това и се случва да ви обвиняват в егоизъм.

Източник: Edin.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!