Горещи новини

Какви тайни разкриват дамските чанти?

-13:15-Razloginfo.com

Чантата на една жена може да разкрива много за нейния начин на живот – например дали е сериозна, или предпочита мимолетните приключения. Човек с характер ли е или се поддава на чуждото мнение? Дамските чанти крият бурни спомени, но и много женски тайни. Да видим какво разкрива любимата дамска чанта на всяко момиче!


Дамска чанта тип куфарче

Такава чанта разкрива за вашата личност, че сте сериозни, организирани и че смятате, че кариерата ви е много важна. Често я поставяте на преден план и пренебрегвате личния живот за сметка на работата. Жените с чанта тип куфарче са уверени и знаят какво точно искат в живота.

Чанта през рамо

Ако предпочитате да носите чанта през рамо, вие държите на външния си вид, дори и да не си го признавате. Суетни сте, но и свободолюбиви. Във всяка връзка търсите комфорта. Не позволявате на партньора си да ви командва или ограничава. Ако ви се поставят някакви забрани, ставате непредсказуеми.

Кокетна дамска чанта

Вие харесвате женствените дамски чанти, които са последен писък на модата. Вие сте социален човек, който обича да прекарва време с приятелки и да печели тяхното възхищение. Не се стеснявате да се хвалите. Обичате и цените себе си. Харесва ви да се глезите с нови придобивки. Не ви липсва мъжко внимание и определено си знаете цената. Бихте се обвързани с някого само ако се държи с вас като с принцеса.

Раница

Предпочитате да носите раница? Това означава, че сте активни. Обичате да пътувате и приемате здравето си много сериозно. Освен това комфортът и практичността са на първо място за вас.

Мини чанта

Предпочитате да имате мини чанта с вас, за предпочитане в хубав ярък цвят? Тогава това означава, че сте позитивни в живота. Трудно се ядосвате и обичате компанията на другите. Харесва ви да сте обградени от забавни мъже.

Портфейл

Ако предпочитате да излезете без дамска чанта и да вземете само портфейла си със себе си, значи сте истински идеалист. Вие сте оптимисти и гледате положително на живота. Не се обезсърчавате лесно и винаги се справяте. Единственият недостатък е, че често забравяте нещата. Нямаше ли да е по-добре, ако просто бяхте взели всичко в дамска чанта?

Пазарска торбичка

Ако сте от дамите, които предпочитат да се разхождат навън с торбичка от плат, вие имате собствено мнение по всички въпроси и не се вълнувате от това, което другите ще кажат за вас. Имате ясни цели в живота и ги следвате, без да се съобразявате с останалите. Понякога сте резки в отношения с противоположния пол, но това е част от чара ви.

Източник: laf.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!