Горещи новини

Кадиров твърди, че се бие в Мариупол, но качи снимка от бензиностанция в Русия

| 11:06

Чеченският лидер Рамзан Кадиров се опитва да си създаде имидж на страховит воин, който се бие срещу „нацистите“ в Украйна. Този имидж се оказа обаче само в социалните мрежи. В действителност Кадиров не смее да излезе от Русия.Преди да предприеме пълномащабна офанзива срещу Украйна, Рамзан Кадиров призова Москва да „си върне обратно“ Украйна и „да я освободи“. Британското издание The Telegraph хвана Кадиров в огромна лъжа, която обори имиджа му на безстрашен войник, готов да умре за Русия във войната срещу Украйна.

Рамзан Кадиров се снима пред бензиностанция, твърдейки, че е в Мариупол, за да „освободи“ града. Надписът на бензиностанцията „Пулсар“ обаче принадлежи на руската енергийна компания „Роснефт“, която няма бензиностанции на украинска земя. За втори път Кадиров допуска гаф по този начин – преди това твърдеше, че е в Киев, докато всъщност е в Грозни. Кадиров отчаяно се опитва да накара хората да мислят, че се бие в Украйна. Кадиров отчаяно се опитва да накара хората да мислят, че се бие в Украйна. За момента води война само на клавиатурата.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!