Горещи новини

Кадиров: Предайте се, иначе с вас е свършено! Украинец обеща къща с 40 дка двор за главата му

| 16:16

Рамзан Кадиров публикува в „Телеграм“ видео, в което, облечен с военна униформа, е седнал около маса с войници в зала. Той твърди, че видеото е заснето в Гостомел, летище до Киев, което бе превзето от руските сили в първите дни на тяхната офанзива.„Онзи ден бяхме на 20 км от вас, нацистите от Киев, а сега сме още по-близо“, написа Кадиров. Той призова украинските сили да се предадат, защото в противен случай с тях е „свършено“.

Бившият народен представител на Украйна Евгений Рибчински обеща къща с парцел близо до Киев за убийството на чеченския лидер Рамзан Кадиров.

Ръководителят на Чеченската република се похвали по-рано, че е пристигнал в Украйна и публикува видео в тъмна стая, в която обсъжда военни карти с група войници.

Украинец обеща къща с 40 дка двор за главата на КадировНовиниИнформация

„Ако Кадиров наистина е недалеч от Киев, тогава всеки боец ​​от въоръжените сили на Украйна и Териториалната отбрана трябва да си постави за цел да унищожи този срам за чеченския народ. Обещавам за главата на Кадиров – къща с 40 декара край Киев“, написа Рибчински във Фейсбук.

По-рано Антон Геращенко, съветникът на вътрешния министър на Украйна, призова Кадиров да се покаже, вместо да се крие като плъх по мазетата.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!