Горещи новини

И най-малките биатлонисти на Банско жънат успехи

-18:18-Razloginfo.com
През изминалия уикенд, на спортния комплекс в Паничище, 120 деца от клубове от цялата страна застанаха на старт в Държавното първенство по летен биатлон. Надпреварите в тези възрастови групи се провеждат на крос с пневматично оръжие.
Клубът на Банско взе участие с 19 деца в две възрастови групи – в дисциплините спринт и индивидуален биатлон. Усилената лятна подготовка, която клубът проведе със своите състезатели, даде възможност за добро представяне на нашите деца.
При момичетата Лъчезара Попдимитрова завоюва 3-то място, Никол Габерова 5-та, веднага след нея е Валентина Дурчова с 6-то място, 8-мо място за Габриела Попдимитрова, 10-то място за Симона Денинска в дисциплината спринт и престижно 9-то място за Божидара Дурчова в индивидуалния биатлон.
При момчетата най-добре се класираха Георги Котирков с 4-то място, следван от брат си Иван Котирков с 5-то, Димитър Керанджиев се класира девети в индивидуалния биатлон.
С демонстрация на завидни умения и талант, малките биатлонисти на Банско направиха сериозна заявка за продължаване успехите на своите по-големи съотборници.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!