Горещи новини

И в парламента гасят лампи, заради скъпия ток

| 11:19

Кризата с високите цени на електроенергията вече е осезаема и в Народното събрание. Случайно или не днес осветлението из кулоарите на парламента е чувствително намалено, а в частта, предназначена за журналистите изцяло липсва.Абсолютно всички лампи са изключени и атмосферата е доста интимна. Журналистите са се принудили да отворят щорите, за да проникне поне малко дневна светлина и да може все пак да изпълняват служебните си задължения.

Припомняме, че десетки общини останаха на тъмно заради невъзможността да си плащат екстремно завишените сметки, очевидно и в парламента вече се налага да се пести от консумация на ток, като потърпевшите, както винаги, не са народните представители. Как ще се справи правителството с овладяване на тежката ситуация в енергийния сектор, която далеч не единственият проблем в държавата, предстои да разберем!

Прави впечатление също така, че на втория етаж в сградата, където са разположени зала Изток и зала Запад, в които се провеждат парламентарните комисии, лампите светят през една. Полилеят, който обикновено ярко осветява пространството при централния вход на Народното събрание, също е изгасен.

Източник и вижте снимки тук: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!