Горещи новини

Ицо Хазарта: „Разходете се между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо“

| 14:25

Народният представител от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, по-познат като Ицо Хазарта, направи коментар във фейсбук профила си по повод неприличния жест, който направи преди няколко дни в пленарната зала. По време на дебатите тогава се видя как той си направи селфи със среден пръст към парламентарната група на ГЕРБ-СДС, докато те държат листове с надпис „Оставка“.Малко по-късно поведението му бе порицано от групата.

„Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад, бих ли направил това отново? Честно казано, отговорът е „не“. Българският парламент е място, в което са работили велики българи. Хора, които са дали живота и здравето си за страната ми. Предпочитам да свързвам Народното събрание с тях, а не с крадците и отрепките, които имам нещастието да познавам. В този смисъл – да, не е там мястото да се развяват средни пръсти. И не е за гордост, знам го отлично“, заяви Петров.

„Обаче нещо много странно се случва вече трети ден. В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва едно и също – малко им е на тия“, разказа още той.

„Не сте за среден пръст. За килия сте – дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент. А дотогава – слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо“, завършва поста си в социалните мрежи Ицо Хазарта.

Постът му предизвика и двупосочни коментари:

„Жест-ЪТ си беше за правилните хора, но наистина беше на грешното място. Бой, закани, цинизми, тениски и скъсани дънки- това е парламентът днес. Има още живи депутати от онова време- самопредставете си се в техните очи, ако не искате в нашите!“, написа Милена Борова.

А докато едни осто осъждат поведението на депутата в Парламентарната зала, Елена Галева му симпатизира с думите:

„Браво, Ицо! Подкрепям те напълно! И ми писна от криворазбран морал! И от хора, които нямат изобщо такъв, да се „възмущават“ от жест, който е най-малкото, което заслужават!“.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!