Горещи новини

ИТН: Подложени сме на натиск от мутри (НА ЖИВО)

| 19:19

Преди час видяхме едни хора, които с поведението си показаха, че са предатели. Това заяви депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов.Подложени сме на натиск от мутри. Тази мутра е Радостин Василев, заяви депутатът Станислав Балабанов.

Днес е един прекрасен ден, защото видяхме едни хора, които с поведението си в национален ефир доказаха, че са предатели, заяви Станислав Балабанов от „Има такъв народ“.

Истината е, че бяхте свидели на един куп лъжи без нито един факт. Затова ние като свободни и демократични хора заставаме пред вас с лицата си, за да ви запознаем с факти и с истината – такава, каквато е. На едната везна в момента са инсинуациите и лъжите, а от другата страна сядаме ние с истината. Подложени сме на изключителен натиск от мутри, заяви Балабанов.

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов представи запис на телефонен разговор между Радостин Василев и депутата от ИТН Кристинка Иванова, в който той я убеждава да напусне парламентарната група на ИТН, но тя категорично отказва.

Заплахи, натиск… допълни Тошко Йорданов.

„Гроздане, чакам си парите от министерството, които не си ми дал“ – заяви още Йорданов.

Очаквайте подробности!

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!